Saltar a continguts

Club Karate Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Quan vam néixer?

Imatge de la sala
Ampliar imatge
Els primers pasos

El 4 de febrer de 1999 el sensei Salvador Àlvarez inicia una nova etapa a Sant Cugat del Vallès començant a impartir classes de Karate-Do al gimnàs Top Sant Cugat ubicat al carrer Borrell, després de un temps un grup d'alumnes van associar-se per fundar un club esportiu per tindre l'oportunitat de gaudir d'aquest esport, va ser donat d'alta en el Registre d'Entitats Esportives de la Direcció General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 12.324, el 22 de Març de 2005, portem més de deu anys com a entitat esportiva.

 

Ara ja són molts qui ens coneixen i estan practicant amb nosaltres el Karate Do a diverses instal-lacions de la ciutat, el Hombu Dojo o escola principal esta ubicada al centre de la ciutat concretament a la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler a la sala d'arts marcials.

 

Alguns practicants del CKSC
Ampliar imatge
Actualment

El Club Karate Sant Cugat des del 12 de juliol de 2005 entrena a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler després del tancament del Gimnàs Top Sant Cugat, on desenvolupava la seva activitat esportiva.

Actualment l'entitat  treballa amb més de 400 esportistes. Ara el principal objectiu del CKSC és promocionar l'esport, les arts marcials, la seva escola de Karate Do i la seva l'associació vegetariana ecologista de Sant Cugat.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats