Saltar a continguts

Club Karate Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Equip

El nostre equip
Ampliar imatge
El nostre equip

Hem aconseguit ser uns dels clubs de referència gràcies al nostre equip docent i directiu, el nostre secret la innovació, la tecnologia i les tres "C" (Col·laboració, cooperació i coopetició). 

La nostra directiva:

- Òscar Martorell president

- Monica Blazquez secretaria

- Ramón Farré tresorer

- Salvador Álvarez director tècnic

 Menció especial als nostres ex-presidents: 

Presidents honorífics Lourdes LLorente i Miguel Vega.

 

Tenim més de 25 grups de treball que es reparteixen entre diferents escoles i instal·lacions esportives. El nostre repte ara és la formació, és per això que estem disposats a donar programes de formació per totes aquelles persones interessades en el món de la docència del Karate Do. 

El nostre equip docent:

Carles Arias (Ikigai Dojo)

Marc Guirado

Jonathan McClellan

Albert Staromiejski 

Oscar Martorell

Natalia Comas

Álbert Azcarate

Toni Solé 

Lucas Grabulos

Aida Lopéz

Tots els nostres docents estan col·legiats. 

Direcció tècnica

El sensei Salva neix a Barcelona el 1976; el 2 de setembre de 1991 comença com practicant de Karate Do amb 15 anys d'edat. L'interès era tan gran que va començar des del primer dia a apuntar-se a tots els entrenaments especials, i fins i tot faltava algunes classes de l'institut per a poder assistir les màximes hores possibles d'entrenament, és així que recorda haver assistit en un mateix dia a la classe del matí migdia i nit i fins i tot fer en un mateix dia tres proves físiques. Amb tan sol tres anys de pràctica obté el cinturó negre i posteriorment el titol d'entrenador. comença a donar classes de Karate Do i preparació fisica a l'any 1994. Actualment compagina el Karate Do amb l'Aikido, l'ioga i el Chi Kung. 

És també expert en gestió d'entitats esportives, sport management i financial coach. 

En el terreny esportiu arriba a molts èxits, però la seva veritable vocació és la docencia és per això que ha fet seminaris amb els millors mestres, entre ells podríem destacar: Kanmei Uechi de Uechi Ryu, Soke Kenei Mabuni Shito Ryu, Koei Teruya Goju Ryu, Keichi Nakasone de Goju Ryu, Kai Kuniyuki de Goju Ryu, Fumio Demura de la Genbukai, Yosuke Yamashita de Goju Kai, Yashunari Ishimi de Shito Ryu, Antonio Oliva Sebas Coach Internacional, Patrick McCarthy de Koryu Uchinadi, Nakahashi Hidetoshi de Shito Ryu, Masaji Taira de Goju Ryu, Hirota Yoshiho de Shito ryu, Masayuki Kuninaga de Shito Ryu, Manel Francas de Goju Ryu, José Fernández Tejero de Goju Ryu (El seu mestre), Moriteru Ueshiba Aikido Doshu i Yasunari Kitaura d'Aikido, i Antonio Martín (El seu mestre).

El Sensei
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats