Saltar a continguts

Club Karate Sant Cugat

Navegació

 
 
 

Menú principal

Horaris de classes

Practica amb nosaltres
Classes de Karate Do

El Karate-do, més que un esport, és una activitat enriquidora i formativa que ens ajuda a canalitzar l'estrès i a millorar la nostra relació amb els altres, degut principalment a l'augment de la seguretat en un mateix i a un elevat nivell d'autoestima que es va forjant al llarg dels anys de pràctica d'aquest noble art. El Karate-do ens dóna una mica més que una excel·lent preparació física i una bona condició tècnica, ens dóna una bona manera de veure els quefers dia a dia i una actitud mental positiva. També és un excel·lent mètode de defensa personal.

Annex: HORARIS ESCOLA DE KARATE  (pdf 88.20KB)
Classes per a totes les edats

Començar a practicar Karate o mantindre la bona forma a través d'ell no està nomès reservat als joves i nens. Aquest esport permet la iniciació a qualsevol edat, amb sistemes de perfeccionament i entrenament graduals i progressius. Mentre que en altres esports s'abandona la practica activa al complir anys, el karate és garantia d'una forma física adequada a qualsevol edat. És valgut per a qualsevol generació, fills, pares i avis.
Tots a qualsevol edat poden seguir el seu propi ritme d'entrenament.
Els nens no són adults en miniatura sinó éssers en procés de formació és per això que en el nostre club existeixen grups per edats d'acord a la maduració del nen.

 

Tambe a la natura
Ampliar imatge Link
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats