Sobre el club

FacebookYouTubeInstagramTwitterTikTok

La nostra historia


El 4 de febrer de 1999 el sensei Salva inicia una nova etapa a Sant Cugat del Vallès començant a impartir classes de Karate-Do al gimnàs Top Sant Cugat ubicat al carrer Borrell, després de un temps un grup d'alumnes van associar-se per fundar un club esportiu per tindre l'oportunitat de gaudir d'aquest esport, va ser donat d'alta en el Registre d'Entitats Esportives de la Direcció General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya amb el nº 12.324, el 22 de Març de 2005, portem més de quinze anys com a entitat esportiva.

El Club Karate Sant Cugat des del 12 de juliol de 2005 entrena a la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler després del tancament del Gimnàs Top Sant Cugat, on desenvolupava la seva activitat esportiva.

Actualment l'entitat  treballa amb més de 500 esportistes. Ara el principal objectiu del CKSC és promocionar l'esport de base a totes les escoles de la ciutat.

Ara ja són molts qui ens coneixen i estan practicant amb nosaltres el Karate Do a diverses escoles i instal-lacions de la ciutat, el Hombu Dojo o escola principal esta ubicada al centre de la ciutat concretament a la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler a la sala d'arts marcials.

Objectius

Segons es recull en l'article 1 dels seus estatuts, el

Club Karate Sant Cugat té com objectiu el foment,

el desenvolupament i la pràctica continuada del Karate.

Aquest objectiu bàsic es pot desenvolupar a base de divulgar, facilitar la pràctica i la competició del Karate.


És important destacar la tasca que realitza l'escola de Karate Do pels principiants, amb diversos cursos impartits al llarg del curs, tant a nivell d'introducció com de perfeccionament en la pràctica d'aquest esport o art marcial.

Molts d'aquest cursos es realitzan amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i les AFAS de la ciutat.

També hi practiquem l'aikido, la defensa personal, l'ioga, chi kung i el taichi. Participem activament a les activitats més importants de la ciutat des de els consells esportius, els plens de l'Ajuntament, a la festa major, a la festa de tardor amb activitats organitzant tallers socials i culturals. 

En tots els casos, però, l'objectiu final a assolir és gaudir amb la pràctica del Karate Do.